C_TBW50H_75 Questions


C_TBW50H_75 Full Name:


SAP Certified Application Associate - Modeling and Data Acquisition with SAP BW 7.5 powered by SAP HANA

Disclaimer: 

These sample questions are for self-evaluation purposes only and do not appear on the actual certification exams. Answering the sample questions correctly is no guarantee that you will pass the certification exam. The certification exam covers a much broader spectrum of topics, so do make sure you have familiarized yourself with all topics listed in the exam competency areas before taking the certification exam.

C_TBW50H_75 Question:


01. Your customer wants to link a query to an external URL. Which of the following steps are required for a report-report interface setting?
Note: There are 3 correct answers to this question.

a) Insert the parameter for the Web address in the assignment details.
b) Select the Web address from the list of report types.
c) Select Receiver Object and enter the Web address.
d) Select a system from the Source Systems tab.
e) Insert the Web address in the assignment details.

Answer: a, b, c

02. On which of the following objects can you restrict a characteristic?

a) Formula
b) Exception
c) Condition
d) Hierarchy node

Answer: d

03. Which technology do you use to load data from Microsoft Analysis Services to SAP Business Warehouse?

a) Web service
b) Universal Data Connect
c) Database Connect
d) File interface

Answer: b

04. You create a transformation from a DataSource to a standard DataStore object. The
DataSource provides an after-image delta. Which key figure aggregation type do you select?

a) Summation
b) Maximum
c) Minimum
d) Overwrite

Answer: d

05. You need to transfer delta data and ensure Full Quality of Service. You are using an SAP
Business Warehouse Web service. Which SAP Process Integration (SAP PI) adapter do you use?

a) SAP PI File Transfer Protocol adapter
b) SAP PI ABAP proxy communication adapter
c) SAP PI Remote Function Call adapter
d) SAP PI Simple Object Access Protocol Call adapter

Answer: b

06. Which objects are mandatory when you create a transactional data flow in operational data
provisioning? Note: There are 2 correct answers to this question.

a) Data transfer process
b) Real-time daemon
c) InfoPackage
d) Transformation

Answer: a, d

07. Your customer converts LSA to LSA++ and needs to streamline the enterprise data
warehouse layer. What action do you take?

a) Reduce the number of persistent InfoProviders.
b) Apply the SAP Business Warehouse workspace layer
c) Migrate all SAP Business Warehouse objects to SAP HANA optimized objects
d) Apply the Open ODS layer.

Answer: a

08. Which sources are available for a generic SAP Business Warehouse DataSource?
Note: There are 3 correct answers to this question.

a) SAP HANA information view
b) Function module
c) SAP HANA remote source table
d) DB view or table
e) SAP query (InfoSet)

Answer: b, d, e

09. You create an advanced DataStore object (DSO) and select the standard DSO template.
Which of the following settings are applied automatically? Note: There are 2 correct answers to this question.

a) Activate data
b) All characteristics are key
c) Unique data records
d) Write change log

Answer: a, d

10. Which of the following activities are part of the realization phase of an SAP Business
Warehouse (SAP BW) project? Note: There are 3 correct answers to this question.

a) Design the data layer concept based on the LSA++ architecture.
b) Create functional and technical documentation.
c) Define a service level agreement.
d) Build SAP HANA views and define their properties.
e) Create and activate SAP BW objects.

Answer: b, d, e

4 comments: